söndag 7 september 2008

Helgen

Japp då var det söndag igen! Helgen har vart händelserik som vanligt. På fredagen var jag till mormor och morfar för de var valpvakt åt mig då matte skulle ut o shoppa. Jag får inte följa med henne då för det är förbjudet att ta med hundar i klädaffärer, speciellt för bitiga valpar som jag tydligen. Jag fick massa nya leksaker av av mormor som var efter matte när hon var liten. Roliga o goda att bita på. Jag fick korv och hårdbröd av mormor för matte hade glömt ta med mat till mig. Fatta va jag var hungrig, men mormor löste det lysande. Matte skämdes som sjutton och bad hundra ggr om ursäkt, så ok för den här gången, låt det aldrig hända igen bara.
Fredag kvällen tillbringade vi hemma i lugnet, Jens och Linus har vart här o hälsat på i helgen. Första gången jag träffade farbror Jens och vet ni han hade super goa handskar att bita på =)
Lördag var städ och tvättdag för matte så jag hade fullt upp med att stjäla lorttvätt från badrummet och springa ut med på gräsmattan, matte hade minst lika roligt hon med, men efter att jag hade stulit strumpor för 20:de gången var det stopp. Då fick matte lugna mig en smula och få mig att tänka på annat ett tag. Matte tog fram den roliga dammsugaren. Så fort hon kommer i närheten lägger jag mig ner på golvet och låtsas sova. Då kommer hon med sugmackapären och jag reser mig lååååångsamt och flyttar mig en meter sen ner igen. Det tar ganska lång tid för matte att dammsuga som ni förstår, men jag tycker det är sketroligt och tillräckligt retfullt.
På kvällen kom Tilda och Annie över och skulle kolla på film och hålla mig sällskap medan husse och matte åkte in till stan på marknad. Jag somnade nästan på en gång efter dom åkt så jag märkte knappt att dom var borta. Jag var lite kass i magen igår kväll så ja la tydligen av några rackarrökare så mitt sällskap höll på att storkna, dom började skylla på varann innan dom fatta att det var lilla jag som kunde åstadkomma nå så kraftfullt hihihi
Idag har vart en dag i söndagens tecken vilket innebär slapp, slö och likgiltig. Matte fick sovmorgon då husse så snällt klev upp och gav mig frukost. Mormor och morfar har vart på besök viket alltid är lika roligt, känns som evighet sen vi sågs varje gång dom kommer o hälsar på. Mina lekkompisar Annie och Tilda har vart här. Blir lika glad varje gång dom kommer. Linus och Jens har vart här hela helgen och jag har mest sett dom på ett par cyklar som jag gärna skulle vilja bita på.
Jag och matte tog en promenad efter middagen och sen kom husse hem med nå medel som jag skulle äta, som ni alla vet vid det här laget äter jag allt som går att äta. Jag slickade glatt i mig av det där han har med sig som tydligen var avmaskningsmedel. Innan han gav mig det så skulle jag väga mig sa han. Oj va du har blivit stoooor sa husse. Hela 11.6 kilo, inte så underligt mormor tycker det är jobbigt att bära mig upp och ner för trappan hemma hos dom.
Jaja nu ska jag slänga ikull mig ett tag innan jag och matte ska ut o leka igen.
Kram o Tjing

1 kommentar:

  1. Hej Xarek! ja du blir verkligen stor o tung. Men snart kan du gå själv i trapporna. Vi ses på onsdag då ska vi busa o ha kul.
    Säg åt matte att hon tar med käk:)
    Kram o klia magen från mommo

    SvaraRadera